Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Autoverzekering berekenen? Omnium of niet?

Als uw huidige autoverzekering te duur word om uw voertuig te verzekeren, dan is het tijd om een zoektocht naar meer betaalbare verzekering voor uw voertuig te doen door uw autoverzekering te berekenen.

Wanneer u naar een goedkopere autoverzekering zoekt, moet u weten dat sommige bedrijven nu eenmaal duurder zijn dan anderen. Het is net als winkelen voor boodschappen. De wetgeving stelt de verplichting van een minimale verzekering zijnde BA (burgelijke aansprakelijkheid) zodat derden steeds vergoed kunnen worden wanneer u een ongeval in fout veroorzaakt.

Indien u de wagen leased wordt er meestal wel vereist dat u een omnium autoverzekering afsluit zodat de wagen optimaal verzekerd is en kan terugbetaald worden in geval van total loss.

Goedkoper is zo’n uitgebreide dekking niet, maar andere voordelen zoals de kosteloze reparatie of vervanging van de voorruit wanneer deze gebroken is of gebarsten door bijvoorbeeld rondvliegende grind steentjes, zijn soms wel interessant. Als uw voertuig gestolen is, dan zal de omniumverzekering ook de waarde van het voertuig op dat moment uitkeren (indien er uiteraard geen bezwarende omstandigheden zijn). Een goedkope autoverzekering berekenen kan u ook voor een omnium online berekenen waardoor u niet teveel tijd verliest in uw zoektocht naar een goedkopere autoverzekering.

Een omnium autoverzekering komt meestal met een zogenaamde franchise. Om meer geld te besparen op de verzekering kan het interessant zijn om een hogere franchise te nemen zodat de kosten van uw autoverzekering lager liggen. Hou er dan wel rekening mee dat indien u de autoverzekering moet aanspreken u de kosten ten bedrage van de franchise zelf moet bekostigen.

Hoe dan ook, je kan voordat je de huidige autoverzekering verlengd altijd even vrijblijvend en online een offerte berekenen voor uw autoverzekering om zo een goedkopere verzekering voor je auto te bekomen.

Reageer op dit bericht