Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Autoverzekering berekenen via internet?

Een berekening autoverzekering kan in principe ook online. Omdat de berekening van de premie meestal op dezelfde factoren is gebaseerd, verkiezen veel verzekeraars er tegenwoordig voor om potentiele klanten via het internet een offerte aan te bieden. De grootste reden ligt voor de hand; geen onnodige tijdsverspilling of verplaatsingen. Ook hoeft u zelf geen documenten op te sturen of te faxen, alles gaat veel sneller bij een online aanvraag.

Een online autoverzekering online berekenen kan in enkele minuten van thuis uit dus gebeuren en doorgaans onvangt u een gepersonaliseerde offerte binnen enkele minuten. Aan te raden is wel dat u enkele documenten – zoals inschrijvingsbewijs van de wagen, rijbewijs, huidige bonus malus – bij u heeft; zo kan de berekening correct gebeuren.

De autoverzekering BA is bij wet verplicht, bij welke verzekeraar u een autoverzekering onderschrijft echter niet. Een autoverzekering berekenen bij verschillende maatschappijen kan u dus zeker wel geld opbrengen! Kijk en vergelijk, vraag een online offerte aan die steeds vrijblijvend is – U heeft dus niets te verliezen. Een autoverzekering berekenen via een online offerte is volledig gratis en zonder enige verplichtingen!

Reageer op dit bericht