Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Autoverzekering berekenen

Met inmiddels meer dan 100 jaar expertise op het vlak van verzekeringen, biedt Generali sedert kort ook een vrijblijvende simulatie voor uw autoverzekering!

Bereken dus nu eenvoudig in slechts een paar muisklikken de premie van uw autoverzekering en ontvang in amper 10 minuten een vrijblijvend online prijsofferte.

autoverzekering

U wil online uw autoverzekering berekenen?

Dankzij Generali hoeft u hiervoor niet meer de deur uit! U kan rustig thuis blijven en vanachter uw computer een vrijblijvend (her)berekening maken van uw specifieke autoverzekering. Een autoverzekering op maat van uw rijgedrag/behoefte. Geen verrassingen of speciale voorwaarden, neen transparante polisvoorwaarden maken ons tot de partner voor uw autoverzekering!

Aarzel dus niet langer maak nu online een simulatie van uw huidige autoverzekering en als u nog geen autoverzekering heeft, kan u uiteraard ook online uw premie voor uw toekomstige wagen berekenen.
In slechts een paar klikken kan u zelf de verzekeringspremie berekenen voor uw auto!

Voor u uw berekening start:

Voor een nauwkeurige simulatie neemt u best volgende documenten bij de hand:

  • Uw inschrijvingsbewijs
  • Rijbewijs (van de gewoonlijke bestuurder)
  • Huidige polis (als u al een verzekering hebt)
  • Aankoopfactuur of prijsofferte van uw wagen (Voor wagens tot en met 5 jaar oud)
    (cataloguswaarde als u geen prijsofferte of geen factuur hebt)

Reageer op dit bericht