Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Autoverzekering nodig? Gratis offerte en online berekening.

Autoverzekering
3 maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks; uw autoverzekering neemt ieder jaar een aanzienlijk deel uit uw budget weg. Als u zonder veel moeite geld wil besparen kan u daarom bijvoorbeeld enkele maanden vóór de vervaldag van uw autoverzekering bij andere verzekeraars een autoverzekering offerte aanvragen.

Meestal is deze gratis en vrijblijvend en kunnen deze zonder veel papieren rompslomp, eenvoudig online aangevraagd worden. Die offertes worden best enkele maanden op voorhand aangevraagd omdat uw huidige autoverzekering tijdig moet opgezegd worden indien uw wenst om te schakelen.

U doet er goed aan bij een online aanvraag de gebruikelijke documenten zoals; inschrijvingsbewijs, identiteitskaart, rijbewijs, bij de hand te hebben. Deze heeft u nodig om een juiste autoverzekering offerte te kunnen ontvangen die overeenstemt met u profiel. De autoverzekeringspremie is dus afhankelijk van een aantal variabele factoren zoals uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, het aantal gereden schadevrije jaren, de hoeveelheid kilometers die u per jaar rijdt etc.

Met deze gegevens kunt u verschillende autoverzekeringen vergelijken, een autoverzekering simulatie uitvoeren en de goedkoopste verzekering voor u bepalen. Naast de prijs kunt u ook de belangrijkste voorwaarden van de autoverzekeringen bekijken zodat u een goede beslissing kunt nemen over welke autoverzekering het beste bij u past. Aarzel dus niet en vraag vandaag nog uw autoverzekering offerte aan!

Reageer op dit bericht