Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Autoverzekering simulatie online via uw pc!

U wil besparen op uw autoverzekering? Al ooit gedacht om een offerte aan te vragen bij andere verzekeraars? U kan een online autoverzekering simulatie uitvoeren die op maat wordt berekend en uitgewerkt.

De tijd die dit alles in beslag neemt een meestal een tiental minuten, en doorgaans gratis en vrijblijvend. De simulatie van uw autoverzekering wordt aan de hand van enkele gegevens die u invult via een online formulier, uitgewerkt tot een offerte die – wanneer u wenst – een concreet voorstel kan zijn voor de autoverzekering.

Het grote voordeel is dat u van thuis uit zonder verplaatsingen kan berekenen hoeveel uw autoverzekering zou kosten bij een andere verzekeraar. U heeft dus een reële kans om flink wat geld te besparen, hoeveel juist hangt van geval tot geval af, maar het is steeds vrijblijvend dus u heeft absoluut niets te verliezen indien u vandaag nog  via het internet uw autoverzekering simulatie uitvoert.

Indien u tijdens het invullen van het simulatie formulier vragen mocht hebben kan u (tijdens werkuren) vaak contact opnemen met een helpdesk medewerker die u doorheen de aanvraag gidst. Aarzel dus niet, bespaar vandaag nog geld door vrijblijvend een offerte aan te vragen door een online autoverzekering simulatie!

Reageer op dit bericht