Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Autolening aan beste voorwaarden

 

Bereken online uw autolening

Als u een goedkope autolening wenst en zonder kosten of papierwerk een simulatie wil laten uitwerken, dan kan u dat eenvoudig doen via de beveiligde website van Auxifina.

U dient gewoonweg het bedrag in te geven hoeveel uw wil lenen voor uw wagen en vervolgens “Bereken” aan te klikken voor een vrijblijvende simulatie van uw autolening.

Er verschijnt dan een scherm met het jaarlijks kostenpercentage van de autolening en u kan zelf het aantal maandelijkse afbetalingen zelf nog aanpassen.

De simulatie op zich is binnen enkele seconden berekend en kan u vanachter uw pc eenvoudig ingeven. U kan ook indien u dit wenst het voorstel wat voor u gemaakt wordt indienen zodat u autolening binnen enkele dagen in orde kan gebracht worden.

Enkele voordelen van Auxifina;

  • Online simulatie is eenvoudig en gaat snel
  • Vrijblijvend en zonder enige verplichting
  • Een autokrediet op maat van uw maandbudget
  • Gratis contactnummer beschikbaar voor al uw vragen
  • Een autolening aan een voordelige rentevoet
  • Beveiligde website voor kredietaanvragen