Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Goedkope autoverzekering Touring aanvragen

Indien u een goedkopere autoverzekering wenst en zonder kosten of papierwerk een vrijblijvende offerte voor de verzekering van uw wagen, dan kan dat via de Autoverzekering van Touring.

Tijdelijk bieden zij namelijk de mogelijkheid om online een premie te laten berekenen geheel gratis en zonder verplichtingen.

De manier waarop u de gegevens voor de offerte moet invullen wijst zichzelf uit en is een eenvoudig proces dat overzichtelijk is opgesteld.

Binnen enkele minuten na het versturen van uw gegevens onvangt u per mail (en ook per post als u dit wenst) ook een persoonlijke offerte.

Enkele voordelen van de Touring Autoverzekering;

  • Offerte aanvragen duurt slechts enkele minuten
  • Gegevens online invullen is eenvoudig en gaat snel
  • Zij zorgen voor alle administratieve formaliteiten
  • Verzekerd per kilometer
  • Keuze uit meerdere formules
  • Bespaar tot wel 20% op je huidige polis