Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

De formules voor wegbijstand bij Touring Wegenhulp.

Pech onderweg komt steeds ongelegen of u nu met de auto naar de supermarkt, de school, het werk of gewoon onderweg bent. Waar u ook heen gaat, de wegenhulp en wegenwachters van Touring  zorgen ervoor dat u binnen het uur weer terug aan het rijden bent. Reeds 500.000 leden hebben een verzekering wegbijstand bij Touring onderschreven. De snelle service en vakbekwame mensen zorgen dag in dag uit ervoor dat u met een gerust hart de baan op kan! Wij geven hier een sumier overzicht van de diverse formules wegbijstand die door Touring worden aangeboden;

  • BELGIUM GO wegbijstand; voor mechanische problemen vanaf €49.80,- / jaar
  • BELGIUM BASE pechverhelping; bij pech onderweg, kapotte band, ongeluk, dichtbijzijnde garage vanaf €102,- / jaar
  • BELGIUM PLUS wegenhulp; bij panne, lekke band, in het geval van een ongeluk wordt uw wagen naar een garage naar keuze weggesleep. Vanaf €143,- / jaar
  • BELGIUM FIRST bij pech onderweg, kapotte band, bij een ongeval zal uw wagen prioritair worden weggesleept naar een garage van u keuze en dit voor de prijs van €197,- / jaar.

Wil u meer in detail bekijken welke voorwaarden en voordelen u verder onvangt bij een online inschrijving van Touring wegbijstand? Klik dan hier.

Ook indien u naar het buitenland gaat voor een autovakantie in de zomer of auto ski vakantie in de winter, als u een pechverhelping buitenland heeft onderschreven bij Touring, dan kan u – afhankelijk van de gekozen  formule – genieten van volgende waarborgen;

  • Sleping van uw voertuig naar België
  • Vervangwagen wordt binnen een aanzienlijke tijd geregeld
  • Eventuele hospitalisatie kosten zullen vergoed worden
  • Medische ambulante kosten
  • Vervroegde terugkeer
  • Nasturen van alle bagage

Kortom een vakantie in alle gemoedsrust dus, niet alleen voor uzelf maar voor het gehele gezin! Aarzel dus niet langer en zorg dat u vandaag gebruik maakt van het aanbod van Touring door een wegbijstand geldig in het buitenland te onderschrijven. Voor een volledige dekking dmv een pechverhelping buitenland bent u altijd safe wanneer u op autovakantie vertrekt!

 

Pechverhelping buitenland; overbodig of niet?

Reageer op dit bericht