Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Een autoverzekering berekenen via het internet?

Ja, u kan via het internet tegenwoordig ook uw autoverzekering berekenen zonder hiervoor uw woning te verlaten. Handig toch? Geen wachttijden meer, geen papperassen,… alles vanuit u eigen woonkamer in enkele minuten geregeld.

Een autoverzekering simulatie kan u enig idee geven over wat de kosten van uw premie zal zijn en is vaak een vrijblijvende berekening van de verzekeraar. Het internet is hiervoor een ideaal medium dat u ook de nodige privacy biedt.

Doorgaans zijn er wel enkele gegevens die u gevraagd worden zoals hoe lang u het rijbewijs heeft, welke type van auto, hoe lang beschikt u over een rijbewijs en last but not least; het aantal schadegevallen de afgelopen 5 jaren. U ziet.. heel wat factoren die een rol spelen bij het berekenen van uw autoverzekering.

Hoe dan ook, u heeft niets te verliezen! U kan bijvoorbeeld bij Generali Autoverzekeringen 24/24, 7 dagen op 7 online uw autoverzekering berekenen en vrijblijvend aanvragen. Ten opzichte van uw huidige autoverzekering kan u tot wel 40% besparen en dit zonder veel moeite door simpelweg via het internet uw verzekering te berekenen en aan te vragen. Voor meer informatie over hoe de berekening  juist in zijn werk gaat kan u op de volgende pagina meer lezen: Autoverzekering berekenen bij Generali.

Reageer op dit bericht