Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Generali autoverzekering: tot 20% goedkoper!

Met zijn sterke ervaring van meer dan 100 jaar op het gebied van verzekeringen, lanceert Generali zijn exclusieve online autoverzekering!

Bereken eenvoudig in slechts een paar klikken de kosten van uw autoverzekering en ontvang na amper 2 stappen een vrijblijvend prijsofferte.

U kan net zo makkelijk en snel uw nieuwe autoverzekering onderschrijven bij één van de beste en meest betrouwbare verzekeringsbedrijven.

autoverzekering

Wat zijn de voordelen die Generali biedt ?

Een uitgebreide verzekering tot 20% goedkoper;

De keuze tussen 3 formules die beantwoorden aan uw persoonlijke behoeftes;

De bestuurder is in elk geval verzekerd;

24u/24 bijstand;

Pechverhelping na ongeval;

Vervangwagen na ongeval;

Van verzekeraar veranderen zonder zorgen, Generali verzorgt alles voor u;

De beste prijs kwaliteit verhouding;

Onze Generali adviseurs staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden;

Indien u dat wenst, brengen wij in contact met een partner-makelaar in uw buurt.

Reageer op dit bericht