Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Goedkope autolening berekenen en aanvragen

Een auto is niet gemaakt om een mensenleven mee te gaan. Mensen veranderen vaker van auto dan ooit. Met deze trend is er ook een toenemende vraag naar auto leningen. Wat moet u doen om een goedkope autolening te krijgen? Ons eerste advies is: neem niet de eerste de beste autolening aanbieding die u tegenkomt. Met de concurrentie in de autolening sector van vandaag, zijn er eigenlijk veel kredietverstrekkers die wel moeten concurreren om overeind te blijven. Dus de meerdere spelers op de markt zijn een voordeel voor diegene die op zoek is naar een voordelige auto lening.

Gelukkig zijn er tal van financiële instellingen die graag uw wagen willen financieren. Het best gaat u die onderling tegen elkaar uitspelen. Vraag daarom offertes aan bij diverse financiële instellingen voor uw autolening en ga ze vergelijken met betrekking tot de rente, kosten en voorwaarden – die met kleine lettertjes inbegrepen.

Autolening

Autolening


Zo’n informatieronde vereist een beetje moeite van uw kant, maar een zorgvuldige vergelijking geeft u de beste kans om een goedkope autolening te bekomen. De gemakkelijkste en snelste manier om te zoeken naar tarieven voor uw autolening is dus via het internet. Door online te zoeken vind u al snel verschilllende websites waarbij u een gratis offerte kan aanvragen voor de lening van uw wagen.

Als u steeds van de beste rentes en voorwaarden wenst gebruik te maken kan u zelf een aantal factoren in acht nemen; zorg ervoor dat u uw lening steeds tijdig afbetaald! Het vergroten van uw kredietwaardigheid (=steeds stipt betalen) speelt zeker een rol voor een eventuele volgend wagen die uw wenst aan te kopen.
Hoe minder geld je leent hoe lager uw totale rente zal worden. Hoe meer geld je hebt kunnen sparen, hoe kleiner de lening zal zijn die u moet nemen. Een autodealer kan ook zelf een autolening aanbieden u een auto. Ik zeg niet dat u geen goedkope autolening bij uw dealer zal kunnen krijgen, maar de meeste autodealers bieden een auto lening aan die duurder dan een lening bij een erkende kredietinstelling. Wel kan u bijbvoorbeeld de offerte die u van een kredietverlener krijgt meenemen naar de autodealer en op basis hiervan een voorstel te vragen om een goedkopere lening voor uw auto.

Een goedkope autolening vastkrijgen is vaak een hele zoektocht. Wij hebben op onze website reeds verschillende maatschappijen vergeleken en de betere met de voordelige voorwaarden vind u terug

Reageer op dit bericht