Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Hoe een autoverzekering berekenen?

De autoverzekering maakt deel uit van de verplichte verzekeringen die iedereen moet hebben wil hij / zij zich op de openbare weg begeven. Een autoverzekering samen met de nodige BA (Burgelijke Aansprakelijkheid) zorgt voor een dekking in geval van schade aan derden bij bijvoorbeeld een ongeval.

U kan ook nog opteren voor een uitbreiding van de dekking door een omnium autoverzekering of waarborg af te sluiten zodat de eigen schade, ingeval u zelf in fout bent en bijvoorbeeld een verkeersongeval veroorzaakt, ook wordt vergoed.

Het is altijd wel interessant als u op voorhand de kosten van uw autoverzekering kan berekenen. U hoeft hiervoor niet meer speciaal naar uw makelaar te stappen maar u kan dat tegenwoordig handig en snel online doen via het internet. En het is bovendien zonder verplichtingen en gratis! Een autoverzekering berekenen is dus geen tijdrovende klus meer maar is een toegankelijke bezigheid geworden voor iedereen.

Vaak kan u bij deze online applicaties die uw een autoverzekering uitwerken ook een vrijblijvende offerte of simulatie uitvoeren zodat u in een mum van tijd uw autoverzekering op maat krijgt te zien op uw scherm. Alles met het gemak van uw eigen woonkamer, u hoeft er dus uw thuis niet voor uit!  De berekening houd doorgaans rekening met uw leeftijd, rijervaring, bonus malus, type voertuig, aantal ongevallen in fout, beroepsmatig of sporadisch gebruik, enz..

Een autoverzekering berekenen is voor de meeste verzekeringsmaatschappijen geen papierwinkel meer kan vlot en zonder teveel rompslomp opgemaakt worden. Ten opzichte van vroeger is de service hierdoor ook verbeterd; geen lange wachttijden meer, brieven te posten of polissen te faxen…  Dus u hoeft niet langer te aarzelen en vandaag nog online uw autoverzekering berekenen.

Reageer op dit bericht