Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Is een autoverzekering verplicht?

autoverzekeringWanneer u eigenaar bent van een voertuig en u wenst deze te gebruiken op de openbare weg dan moet u een autoverzekering nemen. Dat is de wet en het is dus inderdaad verplicht! U moet minimaal beschikken over een BA autoverzekering.

En dit is echt voor uw eigen goed want indien u een ongeval van welke aard ook met de wagen veroorzaakt zijn er kosten voor de andere partij en in plaats van dan  hoge ziekenhuiskosten, herstellingskosten, griffierechten, medische opvolging, etc. te moeten betalen,  is er een autoverzekering om u aansprakelijkheid te dekken en te beschermen maar ook om het slachtoffer dat misschien meer schade oploopt dan u ooit zal kunnen betalen, te kunnen vergoeden!

  • Hoe vind je een goedkope autoverzekering:U kunt bij u in de buurt op zoek gaan naar een goedkope autoverzekering. Waarschijnlijk, vindt u maar weinig maatschappijen die tijd zullen hebben voor u en laat staan u een goedkope verzekering willen aanbieden! Uw beste kans om snel en zonder teveel papierwerk uw goedkope autoverzekering te berekenen, is online websites te vinden en te gebruiken om zo de verzekeringsmaatschappijen onderling te vergelijken.

 

  • Risico’s die bekeken worden door de maatschappij:Een autoverzekering dekken voor iemand houdt risico’s in, en zeker voor de maatschappij die de polis opsteld en de premie bepaald. Dat is vooral wanneer u zich aanmeldt voor de verzekering van de auto, dan zal de kredietverstrekker uw geschiedenis onderzoeken op eventuele schadegevallen. Als u dan ook een voorgeschiedenis van ongevallen heeft,  kan de kredietverstrekker u een autoverzekering aanbieden, maar zal uw rente, en premie beduidend hoger gaan liggen. Bovendien zullen kredietverstrekkers uw leeftijd berekenen, geslacht en andere specifieke factoren bij de aanvraag.

 

  • Eigen risico (franchise):Eigen risico is het bedrag afgetrokken van het overeengekomen bedrag dat je betaalt in het geval uw auto moet hersteld worden als gevolg van ongevallen, vandalisme, brand en dergelijke. Bijvoorbeeld, als u akkoord gaat met het betalen van 500 euro franchise, betaalt u dit bedrag zelf wanneer uw wagen schade oploopt. De verzekeraar komt tussen voor het resterende gedeelte. Hoe hoger u de franchise neemt, hoe voordeliger uw premie kan opgemaakt worden.

 

  • De rentevoeten worden doorgaans berekend door elementen zoals uw leeftijd, geslacht, rij-geschiedenis, enz. verder te gebruiken. Als je een hoog risico bent voor de maatschappij, zal de rente hoger komen te liggen. U kunt het beste online gaan op de verzekering sites te vergelijken en om zo geld te besparen. Deze autoverzekering websites zullen u helpen zoeken naar een verzekeraar die u de beste tarieven voor uw premie geeft.Door het gebruik van dit systeem kunt u de kosten vergelijken door de gratis offerte die de meeste maatschappijen uitwerken en berekenen voor u! Veel geluk!

Reageer op dit bericht