Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Kilometerverzekering Corona Direct

Er is de laatste jaren nogal wat te doen geweest rond de autoverzekering in het algemeen. Premies die jaar na jaar duurder worden zijn schering en inslag geworden. Maar er is één verzekeraar die het anders uitpakt! Corona Direct maakt zich sterk met de zogenaamde “kilometerverzekering“! De kosten van de premie van deze vorm van autoverzekering, kan beduidend goedkoper zijn dat uw huidige autoverzekeraar. Alles hangt af van uw afgelegde kilometers per jaar. Aan de hand hiervan past Corona Direct zijn tarieven aan. De kilometerverzekering Corona kan u al in enkele muisklikken aanvragen en laten berekenen..

U heeft dus met andere woorden niets te verliezen! Uit een officieel onderzoek blijkt bovendien dat 1 op 3 (33%) minder dan 10.000 kilometers per jaar aflegt met de wagen. Reken daarbij ook alle chauffeurs die tussen de 10.000 en de 15.000km doen + nog eens de bestuurders die tussen 15.000km en 20.000km rijden,  die ook goedkoper af zijn met een kilometerverzekering van Corona Direct, dan kunnen we aardig dicht in de buurt van zelfs 70% van alle chauffeurs in België!

De kans is dus groot dat u heel wat geld kan besparen op uw autoverzekering indien u zich laat verzekeren door Corona Direct. Een gratis offerte zal het uitwijzen en kan nu eenvoudig online laten uitwerken.

BENL Image Banner 468 x 60

Reageer op dit bericht