Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Ontdek de autoverzekering van generali | Autoverzekering generali.

Een autoverzekering van Generali kan u gemakkelijk online en slechts in enkele minuten aanvragen. Verder hoegenaamd geen papierwerk vereist en ook geen extra verplaatsingen met de wagen van uw kant. Generali Belgium is sinds 1901 aanwezig in België en vormt een wezenlijk onderdeel van de Generali Groep, de derde rootste verzekeringsgroep in Europa.

Als één van de top 10 spelers op de Belgische verzekeringsmarkt commercialiseert Generali Belgium ondermeer ook autoverzekeringen. De meest noodzakelijk bescherming om veilig te rijden met de auto bestaat uit een zogenaamde basisdekking van Generali; “Eco Formule” genaamd. Deze autoverzekering omvat ondermeer:

 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid Auto
  Dankzij de BA rijdt u zonder zorgen. Als u een ongeval veroorzaakt, neemt Generali alle schade die u dan aan derden veroorzaakt, voor haar rekening.
 • Sleepdienst na een ongeval
  Als uw auto na een ongeval geïmmobiliseerd is, zorgt Generali dat deze weggesleept zal worden.
 • De Basis Rechtsbijstand
  Dankzij de waarborg “Rechtsbijstand” kunt u ook rekenen op de verdediging van uw belangen in geval van een ongeval met een derde of zelfs bij verplaatsingen in het buitenland.
 • Verzekering bestuurder
  Dankzij de Bestuurdersverzekering bent u als bestuurder verzekerd tegen lichamelijke schade.
 • Vervangwagen na ongeval in recht
  Tijdens de volledige duur van de herstellingen aan uw auto kunt u over een vervangwagen beschikken.

 

Waarom een autoverzekering van Generali?

 • Met deze autoverzekering, hoeft u niet langer aan de kant van de weg te blijven staan! Indien nodig komen wij uw auto takelen !
 • Tijdens de reparaties aan de wagen zorgt Generali voor een vervangwagen.
 • Een barst in de voorruit zal door Generali u verschillende oplossingen voor om uw ruit kosteloos te herstellen.
 • U en uw gezin zijn altijd beschermd zijn, ongeacht de gekozen verzekeringsformule !
 • Met de beschikbare optie Generali Assistance, kiest u tevens voor onbezorgd reizen waar u ook bent, in Vlaanderen, Wallonië of in het buitenland.

Reageer op dit bericht