Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Pechverhelping buitenland; overbodig of niet?

Pechverhelping buitenland

U moet het maar meemaken; samen met het gezin trekt u er op uit en dit jaar met de wagen richting de Provence. Gepakt en gezakt (de auto bleek te klein) vertrekt u goed geluimd aan een rit van meer dan 1200km. Een pechverhelping buitenland is niet afgesloten want de wagen is nog geen 2 jaar oud en daar zal toch wel niks aankomen.. denkt u. En in Dijon gebeurt het; een plots uitwijkmaneuvre van uw voorligger waardoor ook u uit reflex uitwijkt tegen de middenberm.

Het linkervoorwiel moet de klap vol incasseren en de as plooit zich als het ware onder de auto! Gelukkig droeg iedereen de gordel en zijn er geen zwaar gekwesten. De wagen is iets anders: onmogelijk om hiermee verder te rijden! En daar staat u dan. Vakantie: naar de knoppen, minstens 3 dagen kwijt om uit te zoeken hoe u de wagen terug naar België krijgt, u komt er ook achter dat dit een kostelijke grap wordt maar een andere keuze heeft u niet.. toch?

U HAD wel een andere keuze bij het begin van uw vakantieplannen! Indien u een pechverhelping buitenland had afgesloten bij bijvoorbeeld Touring, een zogenaamde reisbijstandsverzekering van Touring biedt u volgende waarborgen;

  • Sleping van je voertuig naar België
  • Vervangwagen wordt binnen aanzienlijk tijd kosteloos geregeld
  • Eventuele hospitalisatie kosten vergoed
  • Medische ambulante kosten
  • Vervroegde terugkeer
  • Toesturen van bagage

Kortom een beschermde vakantie niet alleen voor uzelf maar voor u gehele gezin! Aarzel dus niet langer en zorg dat u vandaag gebruik maakt van het aanbod van Touring door een pechverhelping buitenland te onderschrijven. Voor een volledige dekking dmv een pechverhelping buitenland bent u altijd safe wanneer u op autovakantie vertrekt!

 

Pechverhelping

Reageer op dit bericht