Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Tarieven autolening in België

Tot over een paar jaar was het een hele opgave om de tarieven van een autolening met elkaar te vergelijken, maar met de komst van het internet kunnen consumenten nu gelukkig heel wat tijd besparen in hun zoektocht naar een voordelige of goedkope autolening. Tarieven autolening in België is een artikel dat u wegwijs zal maken om online, via het internet, van start te gaan met prijzen, offertes en berekeningen te doen voor uw persoonlijke autolening.

De meeste banken en financiële instellingen kunnen ook bereikt worden via hun website. Dit heeft een aantal voordelen voor zowel de bank als de consument. Als consument kan u immers snel en eenvoudig tarieven raadplegen van wat u een autolening zou kosten. Om tarieven van autoleningen te vergelijken kan u ook steeds bij verschillende maatschapijen een autolening simulatie of berekening uitvoeren om op die manier prijzen en offertes te onvangen.

Eén van de beter bekende financiële instellingen, Citibank, heeft op dit moment een speciale actie om uw autolening goedkoop aan een lage intrestvoet vast te krijgen. U heeft bij hen een autolening aan slechts 5,4% jkp. U ziet; tarieven autolening kan u heel wat geld besparen door eenvoudigweg te vergelijken u zich grondig te informeren.

Leest u meer over de goedkope autolening van Citibank.

Reageer op dit bericht