Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Touring Autoverzekering?

Touring Autoverzekeringen wil graag verder groeien en een grotere naambekendheid krijgen in Vlaanderen. Dit is een belangrijke doelstelling bij de introductie van een nieuwe Omnium autoverzekering van touring. Maar ook de autoverzekering voor bestuurders die weining kilometers afleggen is een belangrijke doelgroep voor Touring.

Bij Touring Verzekeringen genieten alle bestuurders van een complete autoverzekering aan een voordeeltarief. Uw verzekeringspremie wordt altijd heel precies berekend en bevat de beste waarborgen. U kan online eenvoudig en binnen enkele minuten uw persoonlijke offerte berekenen voor uw autoverzekering.

De optimale bescherming voor u en uw auto, daar draait het allemaal om! Daarom biedt Touring Autoverzekeringen u een autoverzekering met een waaier van basiswaarborgen en enkele opties. Zo geniet u ten allen tijde de bescherming die u nodig heeft. Iedere dag opnieuw.

Weldra zal de autoverzekering van Touring via Autodiensten.be beschikbaar zijn zodat u online uw offerte, simulatie en premie kan berekenen voor de verzekering van uw wagen. Ook indien u reeds een verzekering heeft kan u vrijblijvend een berekening aanvragen voor zo een goedkopere polis te kunnen bekomen. Vergelijken loont echt wel de moeite.

Autoverzekering van touring: minimum 50€ goedkoper!

Reageer op dit bericht