Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Touring pechverhelping auto

Touring pechverhelping is iets dat iedereen die auto rijdt zou moeten hebben. Het maakt niet uit of uw auto gloednieuw is, iedere wagen kan vroeg of laat wel eens stukken krijgen. Te veel mensen hebben de gemakzuchtige mentaliteit om te denken dat wanneer een wagen vers van de fabrieksband rolt, deze geen mankementen kan vertonen de eerste 5 jaar en dus geen wegenhulp nodig hebben. Veel nieuwe wagens hebben tegenwoordig wel een beperkte wegenhulp assistance of wegbijstand inbegrepen maar dit is ook maar beperkt. Ook kan u voor uw autovakantie uw voorzorgen nemen met een pechverhelping buitenland. zijn enkele voordelen van touring pechverhelping:

– Accu bijstand – Auto batterijen die om verschillende redenen stuk gaan. U kan bijvoorbeeld problemen hebben met uw alternator, die kan uw batterij snel om zeep helpen. Als dat het geval is, kan de wegenhulp bijspringen met een batterij zodat u zich in alle veiligheid naar de garage kan begeven.

– Banden vervangen – Het maakt niet uit hoe oud je auto is, banden worden plat of gaan nu eenmaal stuk. Pechverhelping auto komt dus ook van pas in het buitenland. Als je nu op citytrip vertrekt of voor enkele dagen in Frankrijk vertoeft; je kan steeds met een gerust hart de weg op met je auto.

– Sleepdienst – Dit is een van de belangrijkste kenmerken, zo niet de belangrijkste, van alle wegenwachtdiensten. Dit komt omdat de kosten voor een sleepdienst hoog kunnen oplopen! Aangezien het is inbegrepen in de prijs van een touring pechverhelping, kost het niets extra en kunt u uw auto gesleept hebben naar een veilige plaats of dichtbijzijnde garage.

Als je op zoek bent naar de juiste pechverhelping verzekering, zorg ervoor dat je dan kijkt naar alle voordelen. Van daaruit de kosten gaan vergelijken zodat je appelen met appelen vergelijkt! Als de één goedkoper is dan de andere, er rekening mee houden dat de goedkopere misschien niet de diensten aanbiedt die u nodig heeft. Als dat zo is, hou hier dan rekening mee zodat u verzekering pechverhelping, wanneer u ze juist nodig hebt, geen minder prettige ervaring worden.

Pechverhelping

Reageer op dit bericht