Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Touring Wegenhulp voor autopech in de winter of zomer!

Bij autopech kan u zich tegenwoordig grote kosten besparen indien u een verzekering pechverhelping heeft. Touring Wegenhulp biedt u wegbijstand in gans België en dit al vanaf €48,- per jaar!

Hun sterkste punt is dat zij steeds trachten om uw wagen binnen het uur weer aan de praat te krijgen zodat u zo weining mogelijk tijd verliest. Autopech is een ruim begrip en daarom kan u bij de aanvang van deze verzekering, kiezen welke soort autopannes verzekerd zijn.

Zo kan u bijvoorbeeld beroep doen op de wegenwachters voor uw platte batterij of andere motor problemen, maar ook voor een lekke band, of indien het nodig blijkt; een vervangwagen die u enkele dagen kan gebruiken.

Ook kan u met de touring wegenhulp bijstand zich verzekeren in het buitenland. Zo kan u met een gerust hart uw vakantie aanvatten! In de winter zijn er doorgaans meer mensen die een beroep moeten doen op wegenwachters, logisch omdat de grondvorst en bijgaande lage temperaturen vaak de batterij van de wagen stuk maakt! Starten kan dan niet meer, maar met startkabels kan u de wagen toch nog aan de praat krijgen maar hier heeft u een andere wagen voor nodig! Als u dan een verzekering heeft bij touring wegenhulp, kan u via het telefoonnummer touring wegenhulp (070/34.47.77 en enkel vanuit België), een oproep doen voor bijstand door één van de mobiele wegenwachters.

Indien uw wagen niet meer aan de praat te krijgen is en u de verzekering heeft afgesloten waar een sleep tot de dichtbijzijnde garage is bij inbegrepen, dan hoeft u hiervoor dus ook geen bijkomende kosten voor te betalen. Zo een aparte sleep laten uitvoeren door een derde partij kan u al snel enkele honderden euro’s kosten. Aarzel dus niet langer en neem vandaag nog een verzekering pechverhelping.

Pechverhelping

Reageer op dit bericht