Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Touring wegenhulp?

Het gebeurt niet vaak en als het gebeurt is het altijd ongelegen! Uw wagen ligt in panne. Hij start niet meer of u bent zonder brandstof geraakt, enz.. er zijn vele redenen waarom auto’s in panne komen te liggen. U kan uw voorzorgen echter nemen door een bijkomende verzekering af te sluiten voor wat betreft pechverhelping.Toch zijn er nog vele automobilisten die zich afvragen of het echt de moeite waard is om in te schrijven op touring wegenhulp. Stel dat u onderweg bent naar uw werk en plots krijgt u een klapband of u komt zonder brandstof te zitten. Daar staat u dan. Te weten dat u voor slechts €4,15 per maand of €49.80 per jaar (!) beroep kon doen op een pechverhelping van touring wegenhulp die meestal binnen het half uur bij ter plaatse is, maar in plaats daarvan moet u nu partner, familie of vrienden zien te bereiken om u uit de nood te helpen! Dus buiten de gemoedsrust vermijd u met een verzekering van touring wegenhulp ook nog eens dat u anderen moet lastig vallen die vaak ook niet eens voorzien zijn van het nodige materieel om uw wagen weer terug rijklaar te krijgen.
Gelukkig zijn er bedrijven zoals Touring wegenhulp, zodat u altijd en overal op een professionele pechverhelping kan rekenen. Deze bijkomende verzekering pechverhelping is de perfecte aanvulling bij uw waarborgen BA en omnium. Dankzij deze verzekering geniet u 24u/24 en 7d/7, jaar in jaar uit van touring wegenhulp:

 • binnen België:
  • De panne wordt gerepareerd als het incident plaats vindt op meer dan 10km van uw woonplaats.
   Gebruik van de verkeerde brandstof of een verlies van autosleutels wordt uitgesloten!
  • Uw auto wordt – indien haalbaar – hersteld ter plaatse; is dit niet mogelijk, dan wordt uw auto gesleept naar de garage die het dichtse bij ligt ;
  • De bestuurder en de eventuele inzittenden worden naar de woonplaats gebracht
  • U mag gebruik maken van een vervangwagen voor max. 2 dagen
 • als u in het buitenland verblijft:
  •  De auto wordt hersteld ter plaatse als dit mogelijk blijkt; is dit echter niet mogelijk, dan wordt de auto gesleept naar de dichtstbijgelegen garage; panne door het gebruik van de verkeerde soort brandstof of verlies van autosleutels wordt steeds uitgesloten
  • Indien het voertuig niet dezelfde dag zal kunnen worden hersteld, nemen zij de hotelkosten ten laste en dit gedurende de gehele herstellingsperiode
  • u krijgt een vervangwagen gedurende 1 dag ter beschikking

De Comfort Plus van Touring wegenhulp geeft recht op 2 interventies per jaar. Tegenwoordig zijn de waarborgen reisbijstand en wegenhulp onafscheidelijke begrippen geworden in de autopolis. Waarborgen die nauw aansluiten bij de klassieke waarborg omnium en die u in het hectische verkeer van tegenwoordig veel onheil en ellende kunnen besparen. Bandenpech, motordefect, verkeersongeval of een diefstal, wie is er nog niet het slachtoffer van geworden! De mensen van touring wegenhulp doen hun best om u ellende te beperken tot het minimum!

Pechverhelping

Reageer op dit bericht