Tips en advies (1)

De premie van uw autoverzekering hangt af van een aantal variabele factoren waaronder uw leeftijd, de aankoopprijs, het merk van de auto, hoeveel schadevrije jaren u gereden heeft en het aantal kilometers die u per jaar maakt.

Autoverzekering Touring

1 jaar gratis still 150x150 BENL

Tips en advies (2)

De waarborg pechverhelping (wegenhulp) is tegenwoordig onontbeerlijk in de autoverzekering. Het zijn waarborgen die dan ook nauw aansluiten bij de autopolis en die u in het hectische wegverkeer van tegenwoordig veel ellende kunnen besparen. U kan dit bedrag, van zo'n verzekering wegenhulp, ook laten voorzien bij de aanvraag van uw autoverzekering.

Goedkope Autolening (3)

Een goedkope autolening hangt in grote mate af van de intrestvoet die u kan bedingen bij de kredietverlener. U bekomt meestal een gunstige autolening wanneer u verschillende autoleningen gaat vergelijken.

Verzekering Pechverhelping? Touring of Vab wegenwacht?


Geniet van 10% korting op het VAB-Bijstandspakket

Overal gerust onderweg, in binnen- en buitenland, met een complete bijstand voor jou en je voertuig.Met het VAB-Bijstandspakket ben je namelijk wereldwijd beschermd met 24u/24 pechbijstand voor je voertuig in heel Europa en wereldwijde personenbijstand voor alle verzekerden.Schrijf je hier in en ontvang 10% korting!
Geniet nu van 10% korting op het bijstandspakket!
Prijs:

  • VAB-Bijstandspakket single nu voor € 178,19 i.p.v. € 198
  • VAB-Bijstandspakket gezin nu voor € 196,20 i.p.v. € 218


5 goede redenen om voor het VAB-Bijstandspakket te kiezen

  1. Jij en je gezin zijn wereldwijd beschermd met personenbijstand, incl. terugbetaling van medische kosten in het buitenland tot € 1.000.000
  2. Na een ongeval in het buitenland betalen we tot € 6.200 nazorg terug in België
  3. Complete bijstand voor je voertuig, van je voordeur tot de uiterste grenzen van Europa (excl. Turkije)
  4. Repatriëring van je voertuig en alle verzekerde inzittenden is inbegrepen
  5. Indien nodig slepen we je voertuig naar de plek die voor jou het meest geschikt is voor de reparatie

 


Sluit nu je VAB-Bijstandspakket af!

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen en enkel geldig voor nieuwe leden. Prijzen en korting geldig tot 15/02/2014.

Het kan frustrerend zijn wanneer uw auto in panne valt ergens in midden van de straat of op een snelweg. Niet alleen zullen er weinig mensen zijn die zullen stoppen om hulp te bieden wie zegt dat hij/zij u zal kunnen helpen? Hoe waarschijnlijk is het dat u de nummer van de pechverhelping of nabijgelegen sleepdienst vanbuiten kent? Heel wat ellende die u zich kan besparen door uw voorzorgen te nemen en een overeenkomst voor een professionele pechverhelping voor uw auto af te sluiten.

Een pechverhelping plan is ook een vorm van verzekering. U betaalt doorgaans een maandelijks bedrag voor de service om steeds gedekt te zijn en verder kosteloos een beroep te mogen doen op een professionele automechanieker en – indien nodig – met sleepdienst.

De jaarlijkse kosten van een verzekering pechverhelping zijn in het algemeen zelfs stukken goedkoper dan de kosten van een enkel kabelabonnementje bij belgacom of telenet. Die kosten haalt u er zo uit als u een keer toch de pech heeft dat de wagen niet meer start of in panne ligt.

Bereken maar wat het zou kosten om uw wagen te laten wegslepen naar de garage door de wegenwacht? Zelfs voor een korte afstand kunnen deze kosten gemakkelijk oplopen tot 100 euro of meer! Dan heeft u in sommige gevallen een pechverhelping in de plaats waarmee u 2 jaar verder kan!

Woont u in een landelijk gebied waar de diensten verder afgelegen zijn, dan zal u op slechts één enkele depannage van de wegenwacht diensten honderden euro’s besparen!

Het is echter mogelijk voorbereid te zijn op deze noodsituaties. Zo’n verzekering pechverhelping of wegenwacht polis is een voordelige manier om ervoor te zorgen dat uw steeds een persoonlijke automechanieker ter beschikking heeft en uw auto indien nodig kosteloos kan worden weggetakeld om de reparatie mogelijk te maken in een garage maar ook uit veiligheid in geval van een noodsituatie langs de weg.

Reageer op dit bericht